Rendezvények

Állandó programok:
 
Mihály napi ünnep néhány csoportban
Márton napi ünnep néhány csoportban
Mikulás ünnepség
Karácsonyi ünnepség
Farsangi ünnepség
Nemzeti ünnepi megemlékezés
Húsvéti ünnepek
Anyák-napi ünnepség
Gyermeknap a strandon
 


Családi kézműves délután

Családi kézműves délutánon vettek részt érdeklődő óvodásaink és szüleik 2018. november 30-án. Ügyes kezű kolléganők, nyugdíjas dolgozóink és meghívott mesterek vezették a különböző műhelyeket.

A rendezvény fő témája a Mikulás- és karácsonyvárás volt. Különböző technikákkal és természetes anyagokkal ismerkedhettek a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek. A műhelyekben szorgalmasan készültek a papír- és textilmikulások, a betlehemi szalmacsillagok, feldíszített mécsestartók bébiételes üvegből, karácsonyi ajtódíszek, és agyag ceruzatartók, vázák. A munkában megfáradtak felfrissíthették magukat az aulában mindenféle mesebeli névvel ellátott gyógyteával. Az energikusabbak zenei hallásukat fejleszthették különféle ritmushangszerekkel, karácsonyi és Mikulás dalok hallgatása és éneklése közben.

A már hagyománnyá vált rendezvény legnépszerűbb tevékenysége az agyagozás volt. A türelmesen kivárt sor végén mindent elárult a gyerekek arca, amikor az agyagozó korong megmozdult a kezük alatt. Öröm volt látni a munkába feledkezett szülőket, akik újra gondtalan gyerekké válhattak egy rövid időre. Megmosolyogtató és szívet melengető volt látni az apukákat, ahogy küzdöttek ollóval, tűvel, ragasztóval.

Egy kicsit együtt voltunk, elmélyülten, megfeledkezve a világ gondjáról, bajáról. És ez így jó, mert ez az advent lényege. Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
 
 
 

Támogatás a Napocskának

Nagy öröm érte csoportunkat, mikor az egyik hozzánk járó kislány édesapja felajánlotta segítségét, néhány számunkra szükségessé vált bútordarab és óvodai eszköz beszerzéséhez. Az édesapa az InnoComp Kft. alkalmazottja.

A céghez benyújtott pályázatunk, melyben 2 db óvodai polcos szekrény, játéktároló eszközök és napostábla beszerzésének igénye szerepelt, pozitív elbírálást kapott.

Az InnoComp Kft vezetői segítőkész támogatásának köszönhetően, mindezen eszközök már a csoportunkban elhelyezésre is kerültek, még szebbé téve a közelgő ünnepet.

A gyerekek izgatottan vették birtokukba az új bútorokat, a gyönyörű napostáblánkat, melyek még sok évig lesznek segítői munkánknak, a jelenlegi és leendő óvodás gyerekek örömére.

Köszönjük az InnoComp Kft. vezetőségének és az alkalmazásukban álló szülőnknek a támogató segítséget!

Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda
Bóbita épület
Napocska csoport